De geschiedenis van Hahnemann en Vijayakar

De grondlegger van de klassieke homeopathie is de Duitse arts Samuel Hahnemann (1755-1843). De homeopathie is al 250 jaar oud en heeft miljoenen mensen geholpen.

Dr. Hahnemann was een genie, sprak vloeiend 7 talen en zijn beschreven natuurwetten gelden nog tot op de dag van vandaag.

Dr.Vijayakar uit India is nu 65 jaar. Hij heeft op basis van de natuurwetten en de regels van Hahnemann de homeopathie inzichtelijk gemaakt. Hij heeft namelijk de volgende basisbegrippen aan de analyse toegevoegd:

  • De erfelijkheidsleer: de redenering vanuit het DNA / RNA
  • Gelaatskunde : door middel van gezichtskenmerken individule kenmerken herkennen
  • Fenomenologie: wat is voor dit individu opvallend en bijzonder?
  • Embryologie: hierin zit een  natuurwetmatige volgorde waarin we de genezing kunnen volgen.

Door deze homeopatische behandeling maken we de mens sterk, waardoor het mogelijk is dat de ziekte kan verdwijnen.

Dit bovenstaande heeft geleid tot de  predictive homeopathie; voorspelbare homeopathie mits je de analyse volgens de natuurwetten volgt.

De predictive homeopathie heeft hierdoor een grote sprong voorwaarts gemaakt en vele homeopaten, zowel in Nederland  als over de rest van de wereld, passen deze methode nu toe. De resultaten zijn onvoorstelbaar en deze zijn vastgelegd op schrift, film en video. Het is dan ook niet meer de vraag óf homeopathie werkt, maar uit wetenschappelijk onderzoek blijkt hoe krachtig homeopathie is in moeilijke en zware pathologie.